Verloskundige zorg in Zeeuws-Vlaanderen - ZorgSaam
Direct (spoed)contact 24/7 bereikbaar: 0115-688228

Kinderwensspreekuur

Ook wanneer je nog niet zwanger bent maar wel de wens hebt om zwanger te worden, kan je al bij ons terecht op het kinderwensspreekuur. Tijdens dit gesprek geven wij advies dat gericht is op jullie persoonlijke situatie.

Vragenlijst

Vul voorafgaand aan dit gesprek de vragenlijst in op de website van Zwangerwijzer en neem deze mee. Wij kunnen aan de hand van de door jullie ingevulde antwoorden een gericht advies geven. Tijdens dit gesprek bespreken we bijvoorbeeld jullie leefstijl, medische gezondheid en eventueel medicijngebruik. Het kinderwensspreekuur is ook bedoeld voor vragen over vruchtbaarheid.

Verwijzing

Naar aanleiding van het gesprek kan het zijn dat je wordt doorverwezen naar een gynaecoloog of klinisch geneticus. Wanneer het gedurende lange tijd (langer dan 1 jaar) niet lukt om zwanger te worden, neem dan contact op met je huisarts. Steeds meer verzekeringen vergoeden een preconceptioneel advies, maar vraag het even na voordat je op gesprek komt. Indien de zorgverzekering het gesprek niet vergoedt, zijn er kosten verbonden aan dit gesprek.

©2022 ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen | Disclaimer & cookies | Privacyverklaring | Ontwerp & realisatie Buro Cinq