Verloskundige zorg in Zeeuws-Vlaanderen - ZorgSaam
Direct (spoed)contact 24/7 bereikbaar: 0115-688228

Verliesbegeleiding

Zoek je hulp en persoonlijke begeleiding na het verlies van je kindje in de prille zwangerschap, na je miskraam of rond je abortus? Dan biedt het coachingstraject 'Verliesbegeleiding' daarin goede handvatten. Delphine is gecertificeerd miskraamcoach, opgeleid door Miriam van Krey van miskraambegeleiding Nederland. Tijdens dit traject werken we met het bewezen 5-stappen programma 'Krachtig herstellen na zwangerschapsverlies' van Miskraambegeleiding Nederland. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor begeleiding na een miskraam, herhaalde miskramen, vroeg- en stilgeboorte, abortus of een andere vorm van verlies tijdens de zwangerschap. Het programma biedt verschillende werkvormen die je verrassende inzichten, praktische handvatten en nieuwe ervaringen opleveren. We bieden begeleiding op maat, samen onderzoeken we wat jij nodig hebt.

Resultaat

Het resultaat van het programma “krachtig herstellen na zwangerschapsverlies” is dat je in korte tijd een enorm verschil zult ervaren:

  • Je geeft het kindje plek in je gezin, waardoor er meer rust ontstaat bij jou, je partner en eventueel levende kinderen;
  • Je zult ervaren dat je minder wolken in je hoofd hebt en weer helder kunt denken;
  • Het leven wordt weer lichter, je hebt meer energie voor werk en sociale contacten;
  • Je hebt weer vertrouwen in je lijf en in jezelf;
  • Je durft weer te denken over een eventuele nieuwe zwangerschap, je voelt je krachtig, vol vertrouwen en sterk;
  • Je hebt vertrouwen in de toekomst en kunt weer genieten van het leven.

Het aanmeldproces

Eerst plannen we een gratis telefonisch intakegesprek: in dit gesprek bespreken we je zorgvraag, wensen en verlangens. We kijken samen of dit aanbod het juiste is voor je. Als je akkoord gaat met deze vorm van begeleiding, plannen we de live afspraken in.

Nazorg

Na afloop van de live momenten plannen we nog 3 (telefonische) nagesprekken in binnen het jaar na het afronden van het 5 stappen programma. Daarnaast is er een mogelijkheid om te mailen tussendoor bij bijkomende vragen of bezorgdheden.

Kosten

De kosten van dit traject worden in een eerste oriënterend gesprek besproken.

©2024 ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen | Disclaimer & cookies | Privacyverklaring | Ontwerp & realisatie Buro Cinq