Verloskundige zorg in Zeeuws-Vlaanderen - ZorgSaam
Direct (spoed)contact 24/7 bereikbaar: 0115-688228

Verloskundigen

Onze verloskundigen zijn degene die jullie gaan begeleiden gedurende de hele zwangerschap. We geven tips en informatie, volgen de groei van jullie kindje op, houden de gezondheid van de mama in de gaten en bieden een luisterend oor.

Wanneer je gezond zwanger bent, word je de hele zwangerschap opgevolgd door één van ons. Je mag dan ook onder begeleiding van een verloskundige bevallen, dit noemen we “poliklinisch”.

Elk van onze verloskundigen heeft een vaste dag dat zij het spreekuur doet. Kiezen jullie ervoor om alle afspraken op dezelfde dag te plannen dan zal je vooral die ene verloskundige zien. Wissel je vaak van dag dan kan het zijn dat je verschillende van ons tegen gaat komen.

Kwaliteit van zorg

Al onze verloskundigen zijn lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit laatste houdt in dat wij met regelmaat scholingen volgen om onze kennis en vaardigheden bij te houden.

Fréderique van Damme, Verloskundige, Echoscopist

“Het mogen vaststellen en delen van zowel het prille begin van de zwangerschap alsook de geboorte van jullie kindje, dat vind ik het allermooiste aspect aan mijn job.”

Fréderique van Damme

Verloskundige, Echoscopist

Delphine Barillari, Verloskundige, Lactatiekundige

“Mijn doel is te luisteren naar wat een vrouw nodig heeft om te groeien in het proces, haar daarbij te ondersteunen in daadkracht en vertrouwen.”

Delphine Barillari

Verloskundige, Lactatiekundige

Helen Haak, Verloskundige

“Menselijke contacten zijn de leukste kanten van het beroep.”

Helen Haak

Verloskundige

Severine Merckx, Verloskundige

“De innerlijke kracht en vertrouwen die bij iedere zwangere vrouw en haar partner aanwezig is naar boven kunnen halen, dat is het mooiste wat er is.”

Severine Merckx

Verloskundige

Heidi van Kuijen, Verloskundige

“De zwangere en haar partner hun eigen kracht laten ontdekken en gebruiken, zodat ze kunnen zeggen: dat hebben we samen goed gedaan.”

Heidi van Kuijen

Verloskundige

Selina van den Eynde, Verloskundige, Echoscopist

“Nog steeds ben ik elke keer enorm verwonderd over hoe de natuur mild is en ons keer op keer iets unieks teruggeeft.”

Selina van den Eynde

Verloskundige, Echoscopist

Leonie van Houdt-Mosselman, Verloskundige

“Mogen meedelen in het magische moment dat ouders voor het eerst hun kindje verwelkomen op de wereld, het blijft een wonder!”

Leonie van Houdt-Mosselman

Verloskundige

Nele Schelstraete, Verloskundige

“Elke geboorte leert me telkens opnieuw een klein beetje meer over het diepste level van vertrouwen, geduld en verwondering.”

Nele Schelstraete

Verloskundige

Malou Blom, Verloskundige

“Ik hou van de diversiteit en het onverwachte: geen vrouw, bevalling of kindje is hetzelfde.”

Malou Blom

Verloskundige

Iris Slager-Kooijman, Verloskundige

“Mijn passie voor dit vak vloeit voort uit het steeds weer mogen ervaren van de pracht van het natuurlijke proces en de kracht van het vrouwelijk lichaam.”

Iris Slager-Kooijman

Verloskundige

Valerie Somers, Verloskundige

“Knowledge is power, als verloskundige ben ik er om vrouwen zo goed mogelijk geïnformeerd hun eigen keuzes te laten maken.”

Valerie Somers

Verloskundige

Evelien de Letter, Verloskundige

“Zwanger zijn maak je niet heel vaak mee in je leven, ik wil proberen die tijd zo leuk en memorabel mogelijk te maken en zo samen een unieke ervaring te creëren.”

Evelien de Letter

Verloskundige

©2024 ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen | Disclaimer & cookies | Privacyverklaring | Ontwerp & realisatie Buro Cinq